Týdenní obědové menu
Cena 1 porce denní menu A, B, C je 142,- Kč,
možno zakoupit toto menu o 50 % větší za výhodnou cenu 164,- Kč
Cena 1 porce minutkového menu D /porce 150 g/ je 192,- Kč
Doporučený nápoj k MENU: čepovaný BIRELL 0,3l – 34,- Kč
čepovaný pomelo-grep 0,3 l – 34,- Kč
točená limonáda 0,3l – 27,- Kč
Pondělí 24. 3. 2025 Polévka krupicová s vejcem
A: Smažené rybí filé, brambory, okurka
B: Vepřová směs s pórkem, bramboráčky
C: Rajčatový salát s uzeninou a sýrem, pečivo
D: Kuřecí prsa Vrchovina, hranolky, zel. obloha
Úterý 25. 3. 2025 Polévka bramborová
A: Moravský vrabec, dušené zelí, houskový knedlík
B: Zapečené těstoviny s uzeninou, okurkový salát
C: Zeleninový salát s grilovaným hermelínem, pečivo
D: Smažený hermelín, hranolky, zel. obloha
Středa 26. 3. 2025 Polévka hovězí vývar s kapustou a rýží
A: Kuřecí prsa s broskví a sýrem, hranolky
B: Pražská hovězí pečeně, dušená rýže
C: Uzená krkovička, křenová omáčka, brambory
D: Vepřový steak, hranolky, zel. obloha
Čtvrtek 27. 3. 2025 Polévka slepičí s těstovinou
A: Formanský guláš, houskový knedlík
B: Smažený karbanátek, bramborový salát
C: Salát torero s vejcem, pečivo
D: Kuřecí pikantní kousky, bramboráčky, zel. obloha
Pátek 28. 3. 2025 Polévka hrachová
A: Kuřecí steak s pepřovou omáčkou, šťouchané brambory
B: Vepřový plátek na žampiónech, těstoviny
C: Šopský salát, pečivo
D: Smažený vepřový řízek, hranolky, zel. obloha
Pondělí 31. 3. 2025 Polévka květáková
A: Smažený kuřecí řízek, brambory, okurka
B: Vepřová kýta po provensálsku, dušená rýže
C: Rajčatový salát s tuňákem, pečivo
D: Kuřecí steak, hranolky, zel. obloha
Úterý 1. 4. 2025 Polévka česneková s opečeným chlebem
A: Debrecínský guláš, houskový knedlík
B: Rizoto s vepřovým masem, sypané sýrem, okurkový salát
C: Zeleninový salát s kuřecím masem, pečivo
D: Grilovaná krkovice, hranolky, zel. obloha
Středa 2. 4. 2025 Polévka rajská s rýží
A: Vepřové kostky dušené v mrkvi, brambory
B: Pečené kuřecí stehno, červené zelí, bramborové noky
C: Vepřová játra na cibulce, dušená rýže
D: Vepřový plátek Chilly Willy, hranolky, zel. obloha
Čtvrtek 3. 4. 2025 Polévka krupicová s vejcem
A: Hovězí pečeně na žampiónech, houskový knedlík
B: Kuřecí pikantní kousky v bramboráku, sypané sýrem
C: Míchaný salát z čerstvé zeleniny, pečivo D: Smažený kuřecí řízek, hranolky, zel. obloha
Pátek 4. 4. 2025 Polévka hovězí vývar s fritátovými nudlemi
A: Vepřový plátek se slaninou a hermelínem, hranolky
B: Azu po tatarsku, dušená rýže
C: Těstovinový salát s česnekovou omáčkou a ořechy, pečivo
D: Smažený sýr, hranolky, tatarka, zel. obloha